Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rolex, official retailer

Rolex
Explorer 36
Oyster, 36 mm, Oystersteel
M124270-0001

Pris tilgjengelig på forespørsel
Veiledende utsalgspris inkl. moms. Veilengden utsalgspris kan endres når som helst, uten forvarsel.
Tilgjengelige modeller

Kontakt oss

M124270-0001 Specs
 • REFERANSE

  124270

 • Urkasse

  Oyster, 36 mm, Oystersteel

 • Bezel

  Glatt

 • Vanntetthet

  Vanntett ned til 100 meter (330 fot)

 • Urverk

  Perpetual, mekanisk, selvtrekkende

 • Kaliber

  3230, Rolex-manufakturverk

 • Gangreserve

  Ca. 70 timer

 • Rem/Lenke

  Oysterlock-foldespenne med sikkerhetslås og 5 mm Easylink-forlengelse for ekstra komfort

 • Urskive

  Svart

 • Sertifisering

  Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-sertifisering etter montering i urkasse)

Svart urskive

Svart urskive

Urskiven er Rolex-klokkenes ansikt og viktigste kjennetegn og selvsagt også avgjørende for lesbarheten. Explorer-modellens karakteristiske 3-, 6- og 9-tall er nå fylt med et selvlysende materiale som gir en langvarig blå glød, akkurat som timemarkørene og viserne. I likhet med alle Rolex-klokker designes og produseres urskiven internt, et arbeid som i stor grad utføres for hånd for et perfekt resultat.

Jevn bezel

Jevn bezel

Oyster Perpetual Explorer 36 gir liv til de edruelige, rene linjene som for lengst har etablert den som et ikon. Den glatte bezelen i Oystersteel er robust, men likevel elegant og i perfekt harmoni med Explorers ikoniske kulturarv.

Oystersteel

Oystersteel

Rolex bruker Oystersteel i stålurkassene sine. Oystersteel er utviklet av Rolex og tilhører 904L-stålfamilien, legeringer som brukes oftest innen høyteknologi, luft- og romfart og kjemisk industri, der korrosjonsbestandighet er avgjørende. Oystersteel er ekstremt motstandsdyktig, tilbyr en eksepsjonell finish etter polering og beholder sitt vakre utseende selv ved store påkjenninger.

rolex crown

TILGJENGELIGE MODELLER

Alle Rolex-klokkene blir montert svært forsiktig for hånd, for å garantere eksepsjonell kvalitet. På grunn av disse høye standardene har Rolex en begrenset produksjonskapasitet, og dette kan til tider føre til at etterspørselen etter Rolex-klokkene overgår kapasiteten vår.

Det kan derfor forekomme at enkelte modeller ikke er tilgjengelige. Nye Rolex-klokker selges kun av offisielle Rolex-forhandlere. De bestemmer selv hvilke klokker de vil føre, og mottar regelmessig nye produkter.

Urmaker Bjerke AS er stolt av å være en del av det verdensomspennende nettverket av offisielle Rolex-forhandlere, og kan gi mer informasjon om tilgjengeligheten til Rolex-klokkene

SLIK STILLER DU INN Explorer 36

Slik stiller du inn-klokken din Explorer 36 En Rolex-klokke står for fortreffelighet og pålitelighet og er utviklet for å kunne brukes hver dag. Avhengig av hvilken modell du har, er klokken også ypperlig når du trener og driver med andre aktiviteter. Klokkene er laget for å vare lenge, og dette understrekes av det særegne designet og tidløse utseendet. Oyster Perpetual Explorer er den perfekte klokken for oppdagere. Se denne videoen for å finne ut mer om klokken og hvordan du stiller den.
Explorer-serien er utvidet med en ny 40 mm-modell. Klokken har forbedret lesbarhet i tillegg til alle kvalitetene som har gjort Explorer – en av merkets første «verktøyklokker» – til et referansepunkt gjennom flere tiår. Explorer 40 er laget av Oystersteel, en legering som kun Rolex bruker, og er enkel, robust og elegant.
Satengfinishen på mellomkassen, lenken og spennen, og lysrefleksene fra de polerte kantene av urkassen, inviterer til å betrakte denne ikoniske klokken – og dens enkle harmoni – på nytt

Rolex Explorer

EVENTYR I STOR SKALA

Vis alle modellene
Explorer

Kontakt oss

Fortell oss hvordan du vil bli kontaktet. Vi svarer så raskt vi kan.

*Din melding
*Jeg har lest og godtatt vilkårene og personvernerklæringen. Våre betingelser finner du nederst på siden
Jeg vil gjerne motta markedsføringsinformasjon om Rolex fra ‭Urmaker Bjerke AS

DU LIKER KANSKJE OGSÅ