Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rolex, official retailer

Rolex
Explorer II
Oyster, 42 mm, Oystersteel
M226570-0002

Pris tilgjengelig på forespørsel
Veiledende utsalgspris inkl. moms. Veilengden utsalgspris kan endres når som helst, uten forvarsel.
Tilgjengelige modeller

Kontakt oss

M226570-0002 Specs
 • REFERANSE

  226570

 • Urkasse

  Oyster, 42 mm, Oystersteel

 • Bezel

  Fast bezel delt inn i 24 timer

 • Vanntetthet

  Vanntett ned til 100 meter (330 fot)

 • Urverk

  Perpetual, mekanisk, selvtrekkende, GMT-funksjon

 • Kaliber

  3285, Rolex-manufakturverk

 • Gangreserve

  Ca. 70 timer

 • Rem/Lenke

  Oysterlock-foldespenne med sikkerhetslås og 5 mm Easylink-forlengelse for ekstra komfort

 • Urskive

  Svart

 • Sertifisering

  Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-sertifisering etter montering i urkasse)

24-timersbezel

24-timersbezel

Explorer II er utstyrt med en ekstra 24-timers visning via en egen viser, som bruker 24 i stedet for 12 timer på runden rundt urskiven og peker på de 24-timesmarkørene på den faste bezelen. Dermed kan brukeren se forskjell på dag og natt, noe som er viktig når ekspedisjonen går til steder der mørket dominerer – for eksempel i dypet av en hule – eller i polområdene om sommeren.

Svart urskive

Svart urskive

Explorer II har en datovisning, en ekstra oransje 24-timers visning og en fast bezel med 24-timersmarkører, noe som gjør det mulig å skille dag fra natt. Det ble det foretrukne uret for speleologer, vulkanologer og polfarere. Timemarkørene og viserne har Chromalight-belysning med langvarig blått lys, noe som gjør klokken enkel å lese av.

Oystersteel

Oystersteel

Rolex bruker Oystersteel i stålurkassene sine. Oystersteel er utviklet av Rolex og tilhører 904L-stålfamilien, legeringer som brukes oftest innen høyteknologi, luft- og romfart og kjemisk industri, der korrosjonsbestandighet er avgjørende. Oystersteel er ekstremt motstandsdyktig, tilbyr en eksepsjonell finish etter polering og beholder sitt vakre utseende selv ved store påkjenninger.

rolex crown

TILGJENGELIGE MODELLER

Alle Rolex-klokkene blir montert svært forsiktig for hånd, for å garantere eksepsjonell kvalitet. På grunn av disse høye standardene har Rolex en begrenset produksjonskapasitet, og dette kan til tider føre til at etterspørselen etter Rolex-klokkene overgår kapasiteten vår.

Det kan derfor forekomme at enkelte modeller ikke er tilgjengelige. Nye Rolex-klokker selges kun av offisielle Rolex-forhandlere. De bestemmer selv hvilke klokker de vil føre, og mottar regelmessig nye produkter.

Urmaker Bjerke AS er stolt av å være en del av det verdensomspennende nettverket av offisielle Rolex-forhandlere, og kan gi mer informasjon om tilgjengeligheten til Rolex-klokkene

SLIK STILLER DU INN Explorer II

Slik stiller du inn-klokken din Explorer II En Rolex-klokke står for fortreffelighet og pålitelighet og er utviklet for å kunne brukes hver dag. Avhengig av hvilken modell du har, er klokken også ypperlig når du trener og driver med andre aktiviteter. Klokkene er laget for å vare lenge, og dette understrekes av det særegne designet og tidløse utseendet. Oyster Perpetual Explorer II er den perfekte klokken i fjerne verdenshjørner. Se denne videoen for å finne ut mer om klokken og hvordan du stiller inn dato, to tidssoner og klokkeslett i 24-timers format.
Explorer-serien er utvidet med en ny 40 mm-modell. Klokken har forbedret lesbarhet i tillegg til alle kvalitetene som har gjort Explorer – en av merkets første «verktøyklokker» – til et referansepunkt gjennom flere tiår. Explorer 40 er laget av Oystersteel, en legering som kun Rolex bruker, og er enkel, robust og elegant.
Satengfinishen på mellomkassen, lenken og spennen, og lysrefleksene fra de polerte kantene av urkassen, inviterer til å betrakte denne ikoniske klokken – og dens enkle harmoni – på nytt

Rolex Explorer

EVENTYR I STOR SKALA

Vis alle modellene
Explorer

Kontakt oss

Fortell oss hvordan du vil bli kontaktet. Vi svarer så raskt vi kan.

*Din melding
*Jeg har lest og godtatt vilkårene og personvernerklæringen. Våre betingelser finner du nederst på siden
Jeg vil gjerne motta markedsføringsinformasjon om Rolex fra ‭Urmaker Bjerke AS

DU LIKER KANSKJE OGSÅ