Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rolex, official retailer

Rolex
Sky-Dweller
Oyster, 42 mm, Everose-gull
M336235-0003

Pris tilgjengelig på forespørsel
Veiledende utsalgspris inkl. moms. Veilengden utsalgspris kan endres når som helst, uten forvarsel.
Tilgjengelige modeller

Kontakt oss

M336235-0003 Specs
 • REFERANSE

  336235

 • Urkasse

  Oyster, 42 mm, Everose-gull

 • Bezel

  Riflet Rolex Ring Command-bezel, dreibar begge veier

 • Vanntetthet

  Vanntett ned til 100 meter (330 fot)

 • Urverk

  Perpetual, mekanisk, selvtrekkende, to tidssoner, årskalender

 • Kaliber

  9002, Rolex-manufakturverk

 • Gangreserve

  Ca. 72 timer

 • Rem/Lenke

  Oyster foldespenne og Rolex Glidelock-forlengelse

 • Urskive

  Intens hvitt

 • Sertifisering

  Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-sertifisering etter montering i urkasse)

Oysterflex-remmen

Oysterflex-remmen

Sky-Dwellers nye Oysterflex-rem, utviklet og patentert av Rolex, er et sporty alternativ til metallenkene. Remmen festes til urkassen og til Oyster-spennen ved hjelp av et fleksibelt metallblad i titan- og nikkellegering. Bladet er belagt med en ekstremt miljøbestandig og robust elastomer, som har en særlig stor tåleevne for miljøpåvirkning, er svært robust og fullstendig stabil for brukeren. For å bedre komforten ytterligere er Oyster-remmen utstyrt med et innvendig, langsgående dempesystem, som stabiliserer klokken på håndleddet, og en 18 kt Everose-gull Oyster-spenne. Det har også utvidelsessystemet Rolex Glidelock, som er designet og patentert av merket. Denne oppfinnsomme tannmekanismen – integrert under spennen – gjør det mulig å finjustere remmens lengde med rundt 15 mm i trinn på omtrent 2,5 mm, uten å bruke verktøy.

18 kt Everose-gull

18 kt Everose-gull

For å bevare skjønnheten av sine rosa gullklokker, opprettet og patenterte Rolex en eksklusiv 18 kt. rosa gullegering i sitt eget støperi: Everose-gull. 18 kt. Everose ble introdusert i 2005 og brukes på alle Rolex Oyster-modeller i rosa gull.

Intens hvit urskive

Intens hvit urskive

En fast omvendt rød trekant på urskiven peker på valgt referansetid – tiden hjemme eller på den reisendes vanlige arbeidsplass – på den eksentriske 24-timers skiven. Ved første øyekast skiller dette 24-timers displayet tydelig dagtimer fra nattetimer i den andre tidssonen. På et øyeblikk skiller denne 24-timers skjermen tydelig dagtimers fra nattetimer i den andre tidssonen. Urskivene har nå rektangulære indekstimemarkører og lengre visere, samt en Chromalight-belysning med langvarig selvbelysning, noe som gir bedre lesbarheten. Et dyprødt rektangel i et av de 12 vinduene rundt skiven tydet på inneværende måned, et slående trekk ved Saros årskalender. Denne smarte løsningen gjør tilværelsen litt enklere for brukeren, som ikke trenger å tenke på å stille datoen i slutten av måneder med 30 dager. Årskalenderen viser riktig dato gjennom hele året. Den trenger bare å stilles én gang, nærmere bestemt den 1. mars siden februar enten har 28 eller 29 dager. Datoen er koblet til den lokale tiden og endrer seg automatisk i henhold til brukerens lokale tidssone.

rolex crown

TILGJENGELIGE MODELLER

Alle Rolex-klokkene blir montert svært forsiktig for hånd, for å garantere eksepsjonell kvalitet. På grunn av disse høye standardene har Rolex en begrenset produksjonskapasitet, og dette kan til tider føre til at etterspørselen etter Rolex-klokkene overgår kapasiteten vår.

Det kan derfor forekomme at enkelte modeller ikke er tilgjengelige. Nye Rolex-klokker selges kun av offisielle Rolex-forhandlere. De bestemmer selv hvilke klokker de vil føre, og mottar regelmessig nye produkter.

Urmaker Bjerke AS er stolt av å være en del av det verdensomspennende nettverket av offisielle Rolex-forhandlere, og kan gi mer informasjon om tilgjengeligheten til Rolex-klokkene

Med to tidssoner og årskalender er Sky-Dweller en elegant og pålitelig følgesvenn for mange reiseglade. Serien har blitt oppdatert med en rekke forbedringer som viser at Rolex krever kvalitet i selv de minste detaljene.
De nye versjonene tar med nye estetiske elementer inn i serien. I tillegg er klokken oppgradert på det tekniske, gjennom et urverk med den nyeste Rolex-teknologien.

Rolex Sky-Dweller

INGEN GRENSER

Vis alle modellene
Sky-Dweller

Kontakt oss

Fortell oss hvordan du vil bli kontaktet. Vi svarer så raskt vi kan.

*Din melding
*Jeg har lest og godtatt vilkårene og personvernerklæringen. Våre betingelser finner du nederst på siden
Jeg vil gjerne motta markedsføringsinformasjon om Rolex fra ‭Urmaker Bjerke AS

DU LIKER KANSKJE OGSÅ