Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rolex, official retailer

Rolex
Sky-Dweller
Oyster, 42 mm, Oystersteel og gult gull
M336933-0004

Pris tilgjengelig på forespørsel
Veiledende utsalgspris inkl. moms. Veilengden utsalgspris kan endres når som helst, uten forvarsel.
Tilgjengelige modeller

Kontakt oss

M336933-0004 Specs
 • REFERANSE

  336933

 • Urkasse

  Oyster, 42 mm, Oystersteel og gult gull

 • Bezel

  Riflet Rolex Ring Command-bezel, dreibar begge veier

 • Vanntetthet

  Vanntett ned til 100 meter (330 fot)

 • Urverk

  Perpetual, mekanisk, selvtrekkende, to tidssoner, årskalender

 • Kaliber

  9002, Rolex-manufakturverk

 • Gangreserve

  Ca. 72 timer

 • Rem/Lenke

  Oysterclasp-foldespenne med 5 mm Easylink-forlengelse for ekstra komfort

 • Urskive

  Lys svart

 • Sertifisering

  Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-sertifisering etter montering i urkasse)

Mørk svart urskive

Mørk svart urskive

En fast omvendt rød trekant på urskiven peker på valgt referansetid – tiden hjemme eller på den reisendes vanlige arbeidsplass – på den eksentriske 24-timers skiven. Ved første øyekast skiller dette 24-timers displayet tydelig dagtimer fra nattetimer i den andre tidssonen. På et øyeblikk skiller denne 24-timers skjermen tydelig dagtimers fra nattetimer i den andre tidssonen. Urskivene har nå rektangulære indekstimemarkører og lengre visere, samt en Chromalight-belysning med langvarig selvbelysning, noe som gir bedre lesbarheten. Et dyprødt rektangel i et av de 12 vinduene rundt skiven tydet på inneværende måned, et slående trekk ved Saros årskalender. Denne smarte løsningen gjør tilværelsen litt enklere for brukeren, som ikke trenger å tenke på å stille datoen i slutten av måneder med 30 dager. Årskalenderen viser riktig dato gjennom hele året. Den trenger bare å stilles én gang, nærmere bestemt den 1. mars siden februar enten har 28 eller 29 dager. Datoen er koblet til den lokale tiden og endrer seg automatisk i henhold til brukerens lokale tidssone.

Den rillede bezelen

Den rillede bezelen

Denne rillede Rolex-bezelen er et karakteristisk designelement. Opprinnelig hadde rillene på Oyster-bezelen et funksjonelt formål, nemlig å skru fast bezelen på urkassen for å gjøre klokken vanntett. De var derfor identisk med rillene på baksiden av urkassen, som også ble skrudd fast på urkassen for å sikre vanntetthet, ved bruk av spesifikke Rolex-verktøy. Over tid ble rillene et estetisk element, en ekte Rolex-signatur. I dag er den rillede bezelen et karakteristisk designelement som alltid er i gull. Sky-Dweller er utstyrt med en mekanisme for samhandling mellom den roterbare bezelen, opptrekkskronen og urverket, nemlig Ring Command-systemet, som gir brukeren muligheten til å velge klokkens funksjoner én etter én og stille dem inn raskt, enkelt og sikkert.

Gul Rolesor

Gul Rolesor

Gull er ettertraktet for sitt glans og edelhet. Stål gir ekstra styrke og pålitelighet. Den harmoniske kombinasjonen av gull og stål fremhever også de beste egenskapene til begge materialene. Rolesor er en ekte Rolex-signatur og har vært å finne på Rolex-modellene siden begynnelsen av 1930-tallet. Navnet ble et varemerke i 1933. Dette er én av de fremtredende søylene i Oyster-kolleksjonen.

rolex crown

TILGJENGELIGE MODELLER

Alle Rolex-klokkene blir montert svært forsiktig for hånd, for å garantere eksepsjonell kvalitet. På grunn av disse høye standardene har Rolex en begrenset produksjonskapasitet, og dette kan til tider føre til at etterspørselen etter Rolex-klokkene overgår kapasiteten vår.

Det kan derfor forekomme at enkelte modeller ikke er tilgjengelige. Nye Rolex-klokker selges kun av offisielle Rolex-forhandlere. De bestemmer selv hvilke klokker de vil føre, og mottar regelmessig nye produkter.

Urmaker Bjerke AS er stolt av å være en del av det verdensomspennende nettverket av offisielle Rolex-forhandlere, og kan gi mer informasjon om tilgjengeligheten til Rolex-klokkene

Med to tidssoner og årskalender er Sky-Dweller en elegant og pålitelig følgesvenn for mange reiseglade. Serien har blitt oppdatert med en rekke forbedringer som viser at Rolex krever kvalitet i selv de minste detaljene.
De nye versjonene tar med nye estetiske elementer inn i serien. I tillegg er klokken oppgradert på det tekniske, gjennom et urverk med den nyeste Rolex-teknologien.

Rolex Sky-Dweller

INGEN GRENSER

Vis alle modellene
Sky-Dweller

Kontakt oss

Fortell oss hvordan du vil bli kontaktet. Vi svarer så raskt vi kan.

*Din melding
*Jeg har lest og godtatt vilkårene og personvernerklæringen. Våre betingelser finner du nederst på siden
Jeg vil gjerne motta markedsføringsinformasjon om Rolex fra ‭Urmaker Bjerke AS

DU LIKER KANSKJE OGSÅ