Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rolex, official retailer

Rolex
Submariner Date
Oyster, 41 mm, Oystersteel
M126610LV-0002

Pris tilgjengelig på forespørsel
Veiledende utsalgspris inkl. moms. Veilengden utsalgspris kan endres når som helst, uten forvarsel.
Tilgjengelige modeller

Kontakt oss

M126610LV-0002 Specs
 • REFERANSE

  126610LV

 • Urkasse

  Oyster, 41 mm, Oystersteel

 • Bezel

  Dreibar én vei, delt inn i 60 minutter, ripebestandig Cerachrom-innlegg av keramikk og platinabelagte tall og markører

 • Vanntetthet

  Vanntett ned til 300 meter (1 000 fot)

 • Urverk

  Perpetual, mekanisk, selvtrekkende

 • Kaliber

  3235, Rolex-manufakturverk

 • Gangreserve

  Ca. 70 timer

 • Rem/Lenke

  Oysterlock-foldespenne med sikkerhetslås og Rolex Glidelock-forlengelse

 • Urskive

  Svart

 • Sertifisering

  Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-sertifisering etter montering i urkasse)

Énveis dreibar bezel

Énveis dreibar bezel

Submariners dreibare bezel er en av klokkens viktigste innretninger. Ved hjelp av de 60 minuttmarkørene kan dykkere nøyaktig og trygt følge med på tiden under dykk og dekompresjonsstopp. Cerachrom-bezelen er egenprodusert av Rolex i et hardt og korrosjonsbestandig keramisk materiale, og er tilnærmet ripesikker. En selvlysende kapsel på nullmerket sikrer lesbarhet, uansett hvor mørkt det er. Rensens rillede kant er nøye designet for å gi utmerket grep under vann, selv med hansker.

Svart urskive

Svart urskive

Urskivens selvlysende Chromalight-belysning er en nyvinning som gir bedre synlighet i mørket, en viktig funksjon for dykkere. Timemarkører i enkle former – trekanter, sirkler, rektangler – og brede time- og minuttvisere muliggjør øyeblikkelig og pålitelig lesing for å forhindre risikoen for å bli forvirret under vann.

Oystersteel

Oystersteel

Rolex bruker Oystersteel i stålurkassene sine. Oystersteel er utviklet av Rolex og tilhører 904L-stålfamilien, legeringer som brukes oftest innen høyteknologi, luft- og romfart og kjemisk industri, der korrosjonsbestandighet er avgjørende. Oystersteel er ekstremt motstandsdyktig, tilbyr en eksepsjonell finish etter polering og beholder sitt vakre utseende selv ved store påkjenninger.

rolex crown

TILGJENGELIGE MODELLER

Alle Rolex-klokkene blir montert svært forsiktig for hånd, for å garantere eksepsjonell kvalitet. På grunn av disse høye standardene har Rolex en begrenset produksjonskapasitet, og dette kan til tider føre til at etterspørselen etter Rolex-klokkene overgår kapasiteten vår.

Det kan derfor forekomme at enkelte modeller ikke er tilgjengelige. Nye Rolex-klokker selges kun av offisielle Rolex-forhandlere. De bestemmer selv hvilke klokker de vil føre, og mottar regelmessig nye produkter.

Urmaker Bjerke AS er stolt av å være en del av det verdensomspennende nettverket av offisielle Rolex-forhandlere, og kan gi mer informasjon om tilgjengeligheten til Rolex-klokkene

SLIK STILLER DU INN Submariner Date

Slik stiller du inn-klokken din Submariner Date En Rolex-klokke står for fortreffelighet og pålitelighet og er utviklet for å kunne brukes hver dag. Avhengig av hvilken modell du har, er klokken også ypperlig når du trener og driver med andre aktiviteter. Klokkene er laget for å vare lenge, og dette understrekes av det særegne designet og tidløse utseendet. Oyster Perpetual Submariner er klassikeren blant dykkerur. Se denne videoen for å finne ut mer om klokken og hvordan du stiller den.
Rolex Submariner ble lansert i 1953 og var det første dykkerarmbåndsuret som var vanntett til en dybde på 100 meter (330 fot) – nå 300 meter (1 000 fot). De viktigste funksjonene, som gradert, roterbar bezel, selvlysende display og store visere og timemarkører, har vært en drivkraft i utviklingen av de mange Rolex-dykkerurene som fulgte.
Submariner er en ikonisk klokke som nå har et rykte som strekker seg langt utenfor yrkesgruppen den først ble utviklet for. Submariner – den ypperste standarden.

Rolex Submariner

DYP TILLIT

Vis alle modellene
Submariner

Kontakt oss

Fortell oss hvordan du vil bli kontaktet. Vi svarer så raskt vi kan.

*Din melding
*Jeg har lest og godtatt vilkårene og personvernerklæringen. Våre betingelser finner du nederst på siden
Jeg vil gjerne motta markedsføringsinformasjon om Rolex fra ‭Urmaker Bjerke AS

DU LIKER KANSKJE OGSÅ