Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rolex, official retailer

Rolex
Yacht-Master 37
Oyster, 37 mm, Everose-gull
M268655-0019

Pris tilgjengelig på forespørsel
Veiledende utsalgspris inkl. moms. Veilengden utsalgspris kan endres når som helst, uten forvarsel.
Tilgjengelige modeller

Kontakt oss

M268655-0019 Specs
 • REFERANSE

  268655

 • Urkasse

  Oyster, 37 mm, Everose-gull

 • Bezel

  Toveis dreibar bezel med 60-minutters markering og Cerachrom-innlegg av svart matt keramikk, samt polerte, opphøyde tall og markører

 • Vanntetthet

  Vanntett ned til 100 meter (330 fot)

 • Urverk

  Perpetual, mekanisk, selvtrekkende

 • Kaliber

  2236, Rolex-manufakturverk

 • Gangreserve

  Ca. 55 timer

 • Rem/Lenke

  Oysterlock-foldespenne med sikkerhetslås og Rolex Glidelock-forlengelse

 • Urskive

  Dekket med diamanter

 • Sertifisering

  Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-sertifisering etter montering i urkasse)

Diamantbelagt urskive

Diamantbelagt urskive

Diamanter, safirer, rubiner og smaragder – det er de edleste og mest eksklusive steinene som får bli en del av Rolex-klokkene. Merket har selv ekspertisen og utstyret som skal til for å utsmykke alle modellene i katalogen. Først blir de beste edelstenene valgt ut av erfarne gemmologer. De bruker ikke bare sin egen erfaring og dømmekraft, men også toppmoderne analyseutstyr. Stenene blir deretter overlevert til edelstenfatterne, som med stor presisjon – faktisk innenfor noen hundredels millimeter – plasserer hver enkelt sten på klokken for hånd, én etter én. Denne ekstreme presisjonen betyr at hver sten skinner med optimal styrke og er perfekt plassert i forhold til de andre. Denne ærverdige metoden, som gjentas hundrevis av ganger, sørger for at hver eneste Rolex-klokke med edelstener skinner med en eksepsjonell styrke og gjenspeiler merkets kvalitetsstandarder.

Toveis dreibar bezel

Toveis dreibar bezel

Yacht-Masters toveis dreibare bezel med 60-minutters markering er laget av utelukkende edelt metall eller utstyrt med en Cerachrom-innsats i høyteknologisk keramikk. De opphøyde, polerte tallene og markørene står i tydelig kontrast til den matte, sandblåste bakgrunnen. Den praktiske bezelen – som gjør det mulig å for eksempel beregne seiltiden mellom to bøyer, er også en viktig komponent i modellens visuelle særpreg og identitet.

Oysterflex-remmen

Oysterflex-remmen

Yacht-Masters nye Oysterflex-rem, utviklet og patentert av Rolex, er et sporty alternativ til metallenkene. Remmen festes til urkassen og til Oysterlock-spennen ved hjelp av et fleksibelt metallblad i en titan- og nikkellegering. Bladet er belagt med svart elastomer, som har en særlig stor tåleevne for miljøpåvirkning, er svært robust og fullstendig stabil for brukeren. For å bedre komforten ytterligere er Oysterflex-remmen utstyrt med et innvendig, langsgående dempesystem som stabiliserer klokken på håndleddet og en 18 kt Everose-gull Oysterlock-foldespenne med sikkerhetsmekanisme. Det har også utvidelsessystemet Rolex Glidelock, som er designet og patentert av merket. Denne oppfinnsomme tannmekanismen – integrert under spennen – gjør det mulig å finjustere remmens lengde med rundt 15 mm i trinn på omtrent 2,5 mm, uten å bruke verktøy.

rolex crown

TILGJENGELIGE MODELLER

Alle Rolex-klokkene blir montert svært forsiktig for hånd, for å garantere eksepsjonell kvalitet. På grunn av disse høye standardene har Rolex en begrenset produksjonskapasitet, og dette kan til tider føre til at etterspørselen etter Rolex-klokkene overgår kapasiteten vår.

Det kan derfor forekomme at enkelte modeller ikke er tilgjengelige. Nye Rolex-klokker selges kun av offisielle Rolex-forhandlere. De bestemmer selv hvilke klokker de vil føre, og mottar regelmessig nye produkter.

Urmaker Bjerke AS er stolt av å være en del av det verdensomspennende nettverket av offisielle Rolex-forhandlere, og kan gi mer informasjon om tilgjengeligheten til Rolex-klokkene

Nye Oyster Perpetual Yacht-Master 42 i RLX-titan er lett og robust – den perfekte klokken for alle som er opptatt av bevegelsesfrihet. Den er spesielt godt egnet til utfordringene i konkurranseseiling, og den er et utmerket eksempel på hvordan urmakerkunsten kan bidra til sportslige prestasjoner.
Yacht-Master 42 er Rolex’ andre klokke i RLX-titan – den første var Oyster Perpetual Deepsea Challenge – noe som bekrefter at lav vekt er en kvalitet som ikke må tas lett på.

Rolex Yacht-Master

KUNSTEN VED LAV VEKT

Vis alle modellene
Yacht-Master

Kontakt oss

Fortell oss hvordan du vil bli kontaktet. Vi svarer så raskt vi kan.

*Din melding
*Jeg har lest og godtatt vilkårene og personvernerklæringen. Våre betingelser finner du nederst på siden
Jeg vil gjerne motta markedsføringsinformasjon om Rolex fra ‭Urmaker Bjerke AS

DU LIKER KANSKJE OGSÅ