Omega står bak en rekke legendariske klokker, men Seamaster Diver 300M er kanskje den klokken som raskest har oppnådd en helt spesiell posisjon hos et stort publikum. Den enorme populariteten tyder på at det ikke bare er de med dykkererfaring som lar seg begeistre, selv om det absolutt er snakk om en ekte dykkerklokke.

Seamaster Diver 300M Co-Axial Master Chronometer har definitivt fått et forfriskende nytt uttrykk. Stålvarianten kommer i hele seks forskjellige utgaver. Du kan velge mellom grå, sort eller blå urskive og enten stållenke eller gummirem i blått eller sort som matcher urskiven. Bezelen er enten i blått eller sort og kan fås med lenke eller gummirem.
Seamaster Diver 300M Co-Axial Master Chronometer i stål og gult eller rødt gull finnes i fire varianter. Enten med urskive i blått og bezel i blått og gull, eller med urskive i sort og bezel i sort og gull. Alle med matchende lenke i stål og gull eller henholdsvis blå eller sort gummirem.
Alle de nye Seamaster Diver 300M Co-Axial Master Chronometer har de samme tekniske funksjonene med datomarkering klokken seks som bidrar til en flott symmetri, og heliumventil med den nye kjegleformede kronen. Klokkene har en diameter på 42 millimeter, og urverket er synlig gjennom baklokket i safirglass. På forsiden er det kjente bølgemønsteret lasergravert på urskivene.