Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rolex, official retailer

Rolex
Sky-Dweller
Oyster, 42 mm, gult gull
M336238-0002

Pris tilgjengelig på forespørsel
Veiledende utsalgspris inkl. moms. Veilengden utsalgspris kan endres når som helst, uten forvarsel.
Tilgjengelige modeller

Kontakt oss

M336238-0002 Specs
 • REFERANSE

  336238

 • Urkasse

  Oyster, 42 mm, gult gull

 • Bezel

  Riflet Rolex Ring Command-bezel, dreibar begge veier

 • Vanntetthet

  Vanntett ned til 100 meter (330 fot)

 • Urverk

  Perpetual, mekanisk, selvtrekkende, to tidssoner, årskalender

 • Kaliber

  9002, Rolex-manufakturverk

 • Gangreserve

  Ca. 72 timer

 • Rem/Lenke

  Oyster foldespenne og Rolex Glidelock-forlengelse

 • Urskive

  Lys svart

 • Sertifisering

  Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-sertifisering etter montering i urkasse)

Oysterflex-remmen

Oysterflex-remmen

Sky-Dwellers nye Oysterflex-rem, utviklet og patentert av Rolex, er et sporty alternativ til metallenkene. Remmen festes til urkassen og til Oyster-spennen ved hjelp av et fleksibelt metallblad i titan- og nikkellegering. Bladet er belagt med en ekstremt miljøbestandig og robust elastomer, som har en særlig stor tåleevne for miljøpåvirkning, er svært robust og fullstendig stabil for brukeren. For å bedre komforten ytterligere er Oyster-remmen utstyrt med et innvendig, langsgående dempesystem, som stabiliserer klokken på håndleddet, og en 18 kt gult gull Oyster-spenne. Det har også utvidelsessystemet Rolex Glidelock, som er designet og patentert av merket. Denne oppfinnsomme tannmekanismen – integrert under spennen – gjør det mulig å finjustere remmens lengde med rundt 15 mm i trinn på omtrent 2,5 mm, uten å bruke verktøy.

18 kt gult gull

18 kt gult gull

I kraft av å drifte sitt eget eksklusive støperi har Rolex den enestående evnen til å støpe 18 kt. gullegeringer av høyeste kvalitet. I henhold til andelen sølv, kobber, platina eller palladium som tilsettes, oppnås forskjellige typer 18 kt. gull: gul, rosa eller hvit. De er laget med bare de reneste metaller og inspisert nøye i et internt laboratorium med avansert utstyr, før gullet blir dannet og formet med samme møysommelige fokus på kvalitet. Rolex sin forpliktelse til utmerkethet begynner ved kilden.

Mørk svart urskive

Mørk svart urskive

En fast omvendt rød trekant på urskiven peker på valgt referansetid – tiden hjemme eller på den reisendes vanlige arbeidsplass – på den eksentriske 24-timers skiven. Ved første øyekast skiller dette 24-timers displayet tydelig dagtimer fra nattetimer i den andre tidssonen. På et øyeblikk skiller denne 24-timers skjermen tydelig dagtimers fra nattetimer i den andre tidssonen. Urskivene har nå rektangulære indekstimemarkører og lengre visere, samt en Chromalight-belysning med langvarig selvbelysning, noe som gir bedre lesbarheten. Et dyprødt rektangel i et av de 12 vinduene rundt skiven tydet på inneværende måned, et slående trekk ved Saros årskalender. Denne smarte løsningen gjør tilværelsen litt enklere for brukeren, som ikke trenger å tenke på å stille datoen i slutten av måneder med 30 dager. Årskalenderen viser riktig dato gjennom hele året. Den trenger bare å stilles én gang, nærmere bestemt den 1. mars siden februar enten har 28 eller 29 dager. Datoen er koblet til den lokale tiden og endrer seg automatisk i henhold til brukerens lokale tidssone.

rolex crown

TILGJENGELIGE MODELLER

Alle Rolex-klokkene blir montert svært forsiktig for hånd, for å garantere eksepsjonell kvalitet. På grunn av disse høye standardene har Rolex en begrenset produksjonskapasitet, og dette kan til tider føre til at etterspørselen etter Rolex-klokkene overgår kapasiteten vår.

Det kan derfor forekomme at enkelte modeller ikke er tilgjengelige. Nye Rolex-klokker selges kun av offisielle Rolex-forhandlere. De bestemmer selv hvilke klokker de vil føre, og mottar regelmessig nye produkter.

Urmaker Bjerke AS er stolt av å være en del av det verdensomspennende nettverket av offisielle Rolex-forhandlere, og kan gi mer informasjon om tilgjengeligheten til Rolex-klokkene

Med to tidssoner og årskalender er Sky-Dweller en elegant og pålitelig følgesvenn for mange reiseglade. Serien har blitt oppdatert med en rekke forbedringer som viser at Rolex krever kvalitet i selv de minste detaljene.
De nye versjonene tar med nye estetiske elementer inn i serien. I tillegg er klokken oppgradert på det tekniske, gjennom et urverk med den nyeste Rolex-teknologien.

Rolex Sky-Dweller

INGEN GRENSER

Vis alle modellene
Sky-Dweller

Kontakt oss

Fortell oss hvordan du vil bli kontaktet. Vi svarer så raskt vi kan.

*Din melding
*Jeg har lest og godtatt vilkårene og personvernerklæringen. Våre betingelser finner du nederst på siden
Jeg vil gjerne motta markedsføringsinformasjon om Rolex fra ‭Urmaker Bjerke AS

DU LIKER KANSKJE OGSÅ