Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rolex, official retailer
banner_landscape_04

Teamet vårt

For Urmaker Bjerke er en klokke mer enn bare et instrument som viser tiden, og i likhet med Rolex er håndverk, kvalitet, design og tradisjoner viktig. Derfor er det ingen tilfeldighet at teamet vårt består av dyktige mennesker i alle posisjoner, både i butikkene og på verkstedene.

rolex-team-1

Dyktige urmakere

Faglig kompetanse og håndverk har alltid stått sentralt hos Urmaker Bjerke, og alle våre urmakere er sertifisert av Rolex. Urmakerne er alltid oppdatert med kurs og kunnskap om de siste modellene, og på verkstedet finner du dyktige fagfolk i en optimal blanding av erfaring og nytt talent.

rolex-team-2

Kvalitet som varer

En klokke fra Rolex bygges alltid med tanke på unik kvalitet og presisjon. En mekanisk klokke kan gå i arv gjennom generasjoner, og det er en trygghet å vite at faglig dyktige urmakere kan sørge for at klokken alltid er i perfekt stand.

rolex-historien-4-1-uai-1312x875

Rolex hos Urmaker Bjerke

I våre butikker møter du profesjonelle og serviceinnstilte medarbeidere med lang erfaring og kompetanse om produktene. Alle som er ansvarlig for Rolex er kurses jevnlig for å være oppdatert på alle modeller. De kan fortelle deg om klokkene og gi deg gode og personlige råd når du skal velge.

rolex-team-4-uai-1312x875

Yrkesstolthet

Verkstedene hos Urmaker Bjerke er utstyrt med maskiner og verktøy som er spesialtilpasset og godkjent av Rolex. Det er også lagt vekt på å skape gode arbeidsforhold for å optimalisere kvaliteten på arbeidet som utføres av urmakerne i våre verksteder.