Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rolex, official retailer
banner_landscape_04

Vår historie

Det er over 100 år siden Urmaker Bjerke åpnet sin første butikk i 1923, og siden den gang har vi vært kjent som landets ledende urmaker. En posisjon vi befestet ytterligere i 1976 da Urmaker Bjerke ble offisiell forhandler av Rolex.

two-column_portrait_11

Lange tradisjoner

Helt siden Urmaker Bjerke åpnet sin første urmakerbutikk i Brugata i Oslo har fokus for oss vært å gi kundene god service gjennom solid fagkunnskap og yrkesstolthet. I dag finner du oss i tre innbydende butikker i Oslo og Bergen.

bjerke-ea-fasade-karl-johans-gate-01v2

Familiebedrift

Kontinuitet er viktig for oss som forhandler av Rolex Det er like viktig i dag som for snart 100 år siden. Urmaker Bjerke er fortsatt en selvstendig og familieeid bedrift, og gjennom generasjoner har vi hatt fokus på å tilby kundene våre gode opplevelser, god service og vissheten om at vi alltid er der.

two-column_portrait_10

Rolex hos Urmaker Bjerke

Det skal være litt høytidelig å kjøpe en Rolex, og vi har lagt vekt på å skape en rolig og behagelig atmosfære i våre butikker. Våre showrooms er designet for at du som kunde skal kunne oppleve klokkene og dra nytte av all vår fagkunnskap. Vi setter stor pris på alle som deler vår lidenskap for eksepsjonelle klokker.

servicing-your-rolex-authorised-service-centre

Personlig service

Hos Urmaker Bjerke vil du alltid bli møtt av kunnskapsrike og vennlige medarbeidere som veileder deg og gjør sitt ypperste for å sørge for at et besøk hos oss blir en god opplevelse. I rolige omgivelser får du personlige råd og all informasjon du har behov for når du skal velge din Rolex.